Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nu invigs SAS nya helårslinje mellan Stockholm och Krakow

March 30, 2017 14:11

SAS har ikväll premiär för den nya direktlinjen mellan Stockholm och Krakow som är en av SAS nya helårslinjer 2017.

SAS fortsätter att stärka sitt utbud till och från Skandinavien med en direktlinje året runt mellan Stockholm och Krakow med start idag kl. 18.40. I SAS sommarprogram lanseras totalt 17 nya destinationer och tidigare i veckan invigdes helårslinjen mellan Arlanda och München och direktlinjen mellan Arlanda och Stuttgart.  Linjen mellan Arlanda och Krakow trafikeras torsdagar, fredagar, söndagar och måndagar året runt.

Krakow är ett av Polens mest attraktiva resmål och ligger i södra delen av landet. Det är en välbevarad och vacker stad där besökare bland annat kan besöka de judiska kvarteren,  och Europas äldsta medeltida plats, det gamla torget i Krakow.

–          Vi är glada över att nu kunna erbjuda ännu en efterfrågad direktlinje, denna gång till Krakow. Våra kunder efterfrågar allt fler fritidsdestinationer och i sommarprogrammet har vi därför, förutom Krakow, en hel del nya direktlinjer från Stockholm, säger Anders Wahlström, försäljningschef SAS Sverige.

Förutom nya direktlinjer så satsar SAS nu även på att införa nya kabiner även på samtliga kort- och medeldistansflyg. De nya kabinerna installeras löpande mellan 2017-2019. Från andra halvåret 2017 påbörjas installation av marknadens idag snabbaste WiFi, med surfhastigheter som gör det möjligt att exempelvis streama filmer eller tv-serier ombord.

SAS lanserade häromdagen även första delen i ett nytt mat- och dryckeskoncept ombord.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news