Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Regional Jet OÜ skal flyve ATR-produktion for SAS

March 23, 2017 16:20

Som erstatning for Jet Time har SAS indgået aftale med Regional Jet OÜ, der fra august vil operere fire fly af typen ATR72-600 for SAS.

SAS har indgået en aftale med Regional Jet OÜ, som primært vil operere ruter til og fra København med fire ATR72-600.

Den øvrige Jet Time-produktion vil blive løst ved at reducere trafik og omfordele den eksisterende kapacitet til andre flytyper.

– Vi har fundet den rette partner til at overtage flyvningerne for Jet Time. Vi kender Regional Jet OÜ som en dygtig og pålidelig partner, der vil bidrage til SAS’ strategi inden for wetlease. Vi ser frem til samarbejdet, siger Mikael Wångdahl, VP Ekstern produktion i SAS.

Siden november 2016, hvor aftalen med Jet Time blev opsagt, er der blevet arbejdet med at finde en ny wet lease-operatør til at flyve ATR-produktion.

En række selskaber har givet bud på at få kontrakten med SAS. Alle selskaber er undervejs i processen blevet evalueret og bl.a. vurderet på deres nuværende processer.

Valget af Regional Jet OÜ er dermed sket ud fra en række parametre, hvor der bl.a. er foretaget audit af SAS Quality and Compliance monitoring med meget gode resultater.

Aftalen med Regional Jet OÜ løber over seks år, men kan opsiges efter tre år. De fire ATR72-600, som skal flyve for SAS, er alle SAS-branded og vil primært blive bemandet med crew baseret i CPH på lokale overenskomster. Regional Jet OÜ blev grundlagt i 2015 som en uafhængig produktionsplatform, der leverer wet lease ydelser til andre selskaber. Firmaet er ejet af Nordic Aviation Group (Nordica) og LOT Polish Airlines (LOT). I dag opererer de tre fly for LOT og fem fly for Nordica og vil således udvide sin flåde med fire fly til at operere for SAS.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
SAS presseafdeling +45 32 32 31 35

Latest news