Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lanserar gruppresor för ungdomar med lägre priser

January 25, 2017 09:27

SAS fortsätter att utveckla och förbättra sitt utbud för resande och gör det enklare och billigare för de under 26 år, som önskar att resa i en större grupp till destinationer inom Skandinavien och Europa. Priserna på det nya ungdomskonceptet är upp till 35 procent lägre än de normala gruppresorna. 

Idag lanserar SAS ett nytt gruppresekoncept för unga resande. Det nya gruppresekonceptet är ett komplement till det populära SAS Ungdom. Det nya konceptet vänder sig till dem under 26 år, som reser i större grupper på minst tio personer.

–         Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra vårt utbud till våra resande och det gäller även de unga resande. SAS Ungdom är en populär och efterfrågad produkt. Därför är vi nu glada över att kunna erbjuda de unga ett koncept, där större grupper kan resa tillsammans till ett lägre pris men med samma SAS-fördelar, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för produkt och kundlojalitet i SAS.

Priserna på ungdomsbiljetterna är upp till 35 procent lägre än de normala gruppriserna. Samtidigt kan 20 procent av de resande vara vuxna över 26 år, vilket gör det nya konceptet speciellt attraktivt för bland annat skolklasser, sport- och ungdomsföreningar.

De nya ungdomsbiljetterna medger att resenären får välja sittplats, så att gruppen kan sitta tillsammans i flyget, ger nya EuroBonus-poäng och i priset ingår ett incheckat bagage. Utöver det är det möjligt att förbeställa mat och köpa till extra bagage.

Biljetter kan bokas från den 25 januari 2017. Reseperioden startar den 25 februari 2017 och gäller biljetter för resor inom Europa och Skandinavien.

Gruppungdomsbiljetterna kan beställas via resbyråer eller på SAS hemsida på https://www.sas.se/flyg-med-oss/gruppresor där man också kan läsa mer om det nya gruppkonceptet.

För ytterligare upplysningar vänligen kontakta

SAS pressavdelning +46 8 7972944

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news