Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS med ny hjemmeside

March 16, 2017 09:09

Som en del av SAS’ store investering i digitale løsninger, lanserer SAS nå ny hjemmeside i Norge. Den nye hjemmesiden er raskere, mer fleksibel og gir samtidig kundene en mer personlig og smidig opplevelse.

Den nye hjemmesiden, som finnes på sas.no, er utviklet på bakgrunn av feedback fra de reisende. Hjemmesiden er i en moderne, skandinavisk design i tråd med SAS visuelle identitet og samtidig tilpasset og optimalisert for mobile enheter. Siden har flere nye funksjoner, som gjør bookingen mer brukervennlig og reiseopplevelsen mer personlig.

– Vi vet at tid er avgjørende for våre reisende og derfor fortsetter vi å videreutvikle og styrke digitale løsninger som gjør reisen enklere og mer smidig. Vi er allerede ledende på dette området. SAS app er kåret til den beste reise-app’en i Europa, derfor er vi glade for nå å kunne presentere en ny og mer brukervennlig personlig hjemmeside, sier Eivind Roald, kommersiell direktør i SAS.

Flere nye funksjoner
Blant nettsidens nye funksjoner er en s��kalt journey bar, som guider kunden gjennom hvert steg i reiseplanleggingen og gjør det enklere å bestille og håndtere reisen gjennom ”Explore”, ”Book”, ”Check-in” og ”My Trips”-seksjonene. Andre nye funksjoner som gjør bookingen enklere, er geo-lokasjon og nylige søk. I tillegg kan reisende velge å lagre sine foretrukne flyplasser. Når de logger inn på siden møtes de med informasjon som er relevant for nettopp dem, samtidig som personlig informasjon som telefon- og passnummer automatisk fylles inn.

Lansering av ny hjemmeside er bare starten på SAS digitale plattformsendring. SAS fortsetter å videreutvikle og styrke digitale løsninger for å gjøre reisen enklere, smidig og personlig. Mange nye features for de som reiser ofte med SAS og EuroBonus-medlemmer vil bli lagt til fortløpende i året som kommer.

– Mer enn halvparten av våre reisende booker reisen via våre digitale løsninger, og derfor er det en helt avgjørende del av reiseopplevelsen. Vi vil gjerne gi våre reisende relevant og personlig informasjon når de er på farten, enten det gjelder hvordan man kommer seg til flyplassen, hvor lang kø det er i sikkerhetskontrollen eller informasjon om bagasje. Her kommer blant annet EuroBonus til å spille en avgjørende rolle, sier Eivind Roald.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
SAS presseavdeling +47 64 81 88 00

About SAS
Scandinavian Airlines carries more than 28 million passengers annually and is Scandinavia’s leading airline with close to 1000 daily flights to 127 destinations in 36 countries in Scandinavia, Europe, the U.S. and Asia. SAS is a member of Star Alliance™ and can together with 27 partner airlines offer more than 18,500 daily flights to 1,330 destinations around the world in over 192 countries. For more information, visit www.flysas.com

Latest news