Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS öppnar ny direktlinje till Eilat

April 20, 2017 10:29

SAS startar inför vintern 2017 en ny direktlinje mellan Stockholm och Eilat i södra Israel.

I SAS vinterprogram lanseras en ny direktlinje mellan Stockholm och Eilat med start 28 oktober. SAS kommer att flyga till Eilat med avgångar en gång i veckan på lördagar fram till 24 mars 2018.

– SAS fortsätter att starta nya linjer till populära destinationer för att förbättra utbudet till våra resenärer. Vi följer nu upp några av våra senaste nyheter med en ny direktlinje till Eilat, som svenska turister rest till i flera decennier, säger Anders Wahlström, försäljningschef Sverige.

Populära Eilat, beläget vid Röda havet i södra Israel, erbjuder allt från vita sandstränder, korallrev och ökenliv till nattliv.

 – Vi är glada över beslutet att SAS nu kommer att flyga direkt från Stockholm till Eilat, säger Mr.Yariv Levin, Israeli Ministry of Turism. Det har länge varit vårt mål att införa direktlinjer till Israel, vilket också är på stor uppgång då flera flygbolag numer flyger hit med ett rekordstort antal resenärer. Vi välkomnar de svenska turisterna som återvänder till Eilat och som väljer en attraktiv och unik destination som detta. Att uppleva exempelvis öknen under vintersäsongen är en unik upplevelse, säger Levin.

Tidtabell
Arlanda – Eilat, SK2911 avgår lördagar kl. 13.00 och landar 17.50
Eilat – Arlanda, SK2912 avgår lördagar kl. 18.40 och landar 23.45

Förutom nya direktlinjer så satsar SAS bland annat på att införa nya kabiner på samtliga kort- och medeldistansflyg. De nya kabinerna installeras löpande mellan 2017-2019. Från hösten 2017 påbörjas installation av marknadens idag snabbaste WiFi, med surfhastigheter som gör det möjligt att exempelvis streama filmer eller tv-serier ombord.

För mer information om Eilat se www.traveleilat.com          

För mer information om SAS nya kabin se https://www.sasgroup.net/en/images/sas-new-cabin/ 

Bokning till Eilat kommer in i SAS system under dagen idag den 20 april. 

ww.sasgroup.net #SAS70

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news