Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

STAR ALLIANCE LANSERAR 20-ÅRSJUBILEUM MED POÄNGTÄVLING

May 19, 2017 06:15

För att fira 20 år av att förena människor och kulturer meddelar Star Alliance och dess 28 medlemsföretag idag lanseringen av en världsomspännande tävling där kunder kan dela med sig av sina bästa kulturella upplevelser till andra resenärer och därmed få chansen att vinna en miljon poäng* inom det valda bonusprogrammet från Star Alliance. Alla 21 bonusprogram inom Star Alliance finns med i tävlingen som avslutas den 31 juli 2017. 

“Varje år, i 20 år, har tiotals miljoner individer förts samman via internationellt resande – som möjliggjorts tack vare Star Alliance omfattande nätverk. Detta har gynnat inte bara resenärer – utan också de människor de har träffat längs vägen”, säger Jeffrey Goh, VD, Star Alliance. “Som en del av vårt 20-årsjubileum firar vi styrkan i de mänskliga och kulturella förbindelserna. För att fortsätta bygga upp dessa, tillsammans med våra medlemsbolag, ger vi resenärer chansen att vinna en miljon poäng* genom att dela med sig av sina kulturella upplevelser”, fortsätter Goh. 

Man kan enkelt anmäla sig till webbtävlingen i fyra enkla steg på www.staralliance.com/mileagemillionaire. Välj först det bonusprogram inom Star Alliance där du vill vinna en miljon poäng och ange ditt bonusnummer. Deltagare som inte redan är medlemmar i ett bonusprogram kan registrera sig och få ett medlemsnummer online för att kunna delta. Ladda sedan upp en profilbild, eller selfie, tillsammans med din bästa kulturella upplevelse. En inbyggd fotoapp kommer att sammanfoga de två bilderna och ge dig ett val på två unika silhuetter, varav den ena används för att delta i tävlingen. I det tredje steget beskriver du kortfattat din kulturella upplevelse, redogör för vad som gjorde den så speciell och hur den i ett vidare perspektiv relaterar till Star Alliance 20-årsjubileum med kampanjtemat att förena människor och kulturer. Slutligen, uppge din kontaktinformation om det skulle vara så att ditt bidrag väljs ut som vinnande. 

Tävlingen är tillgänglig på alla nio språk som finns på Star Alliance webbplatser, inklusive kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), engelska, franska, tyska, koreanska, japanska, portugisiska och spanska. Slutlig bedömning kommer att göras av en oberoende 20-årsjubileumspartner till Star Alliance, National Geographic, och vinnarna kommer att meddelas den 28 september 2017. 

Karta över kulturella upplevelser 

Alla bidrag kommer att genomgå en kort modereringsprocess där grundläggande fotokvalitet och andra allmänna kriterier bedöms. De bidrag som blir godkända kommer att publiceras på Star Alliance nya karta över kulturella upplevelser som finns på tävlingens webbplats www.staralliance.com/mileagemillionaire där kunder från hela världen får tillgång till en interaktiv karta med insidertips och upplevelser från andra kunniga och frekventa Star Alliance-resenärer. 

Hur man använder en miljon poäng# 

Om du vann en miljon poäng, vad skulle du göra då? Här är några förslag från de 21 Star Alliance-bonusprogrammen: Du kan flyga “Round-the-World in Style” och fördjupa dig i över ett dussin olika kulturer med en First Class Round the World-biljett för dig och din partner. Eller vad sägs om att flyga 20 av dina vänner till en semester i Hawaii (baserat på flyg från Kanada). 

Föredrar du en semester med familjen? Lös då istället in dina poäng för inomeuropeiska flygningar till södra Spanien – koppla av på lyxhotell med strandboende, ljudböcker och Spotify-konton. Med poäng över till två resväskor och en hyrbil kan du utforska stränder och städer på ditt eget sätt (baserat på ett Miles & More-erbjudande). 

Behöver du ytterligare inspiration?
Fortfarande inte riktigt säker på vart du vill åka och vad du vill uppleva? För att ytterligare förena människor och kulturer i framtiden har alla de 28 medlemsföretagen inom Star Alliance bidragit med lokal kulturell inspiration. Grundande flygbolag, Lufthansa, THAI, Scandinavian Airlines, Air Canada och United tog det ett steg längre och utmanade National Geographics proffsresenär, Robert Reid, att testa deras rekommendationer personligen och sedan rapportera tillbaka om erfarenheterna. I exemplet med Air Canada blev Reid introducerad till den inuitiska livsföringen och lärde sig hur man överlever i arktiska temperaturer under nollpunkten. Lufthansa valde att flyga Reid till Europas högsta by, belägen i Kaukasusbergen i Georgien, där han kunde se den riskfyllda hästkapplöpningen på hög höjd i Ushguli. SAS visade Reid Stockholm från ett unikt perspektiv genom en hustaksresa i Sveriges huvudstad, vilket gav en anmärkningsvärd utsikt över arkitekturen och en fantastisk 360-graders panoramavy. THAI bad Reid att överge bekvämligheten på hotellgymmet för något mer fysiskt krävande – en privatlektion på ett Muay Thai-gym i Bangkok. Och slutligen tog United Reid till New Mexico för att uppleva den årliga festivalen Gathering of Nations och se hur Amerikas ursprungsbefolkning visar sin kultur genom att tävla i olika evenemang. För att titta på filmerna och se hur det gick för Reid, besök

www.staralliance.com/culturalexperiences.
Ytterligare 23 unika kulturella upplevelser utvalda av våra medlemsföretag kan hittas på www.staralliance.com/mileagemillionaire och dessa sträcker sig från kakelmålning i Portugal till matlagning i Shenzhen, Kina, eller till att hjälpa lokalbefolkningen i Bogota att göra om stadens huvudleder till cykelvägar på söndagarna. 

.

Anmärkning till utigvaren: 

* En del bonusprogram erbjuder alternativa/jämförbara priser. Fullständiga villkor finns på: www.staralliance.com/mileagemillionaire.

# Exempel som tillhandahålls av enskilda Star Alliance-bonusprogram och resor beräknas i vissa fall från specifika ursprung. Villkoren för de enskilda bonusprogrammen gäller.  

Ytterligare information kan fås via: 

Star Alliance presstjänst 

Tel: +49 69 96375 183 

Fax: +49 69 96375 683 

E-post: mediarelations@staralliance.com 

www.staralliance.com 

Twitter @staralliance https://twitter.com/staralliance 

Facebook: www.facebook.com/staralliance 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/star-alliance
Youtube: https://www.youtube.com/user/staralliancenetwork 

Instagram: https://instagram.com/staralliance/ 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news