Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ny bærekraftig Comfort Kit hos SAS

December 12, 2018 15:45

På SAS Business Class lanseres nå i desember et ny type toiletveske, et såkalt Comfort Kit, som inneholder produkter fra utvalgte skandinaviske varemerker, hvor innovativ design, solid håndverk og respekt for både sosiale og miljømessige aspekter ligger til grunn.

SAS Comfort Kit består av fem produkter fra anerkjente skandinaviske varemerker som vil gi deg en behagelig reise, og bidrar til en mer bærekraftig livsstil. SAS Comfort Kit inngår i serien Selected by SAS.

– Selected by SAS består av nøye utvalgte produkter fra leverandører som har fokus på bærekraft, med materialer og utforming som forener funksjonalitet og omtanke i videste forstand, sier kommersiell direktør i SAS, Karl Sandlund.

Bærekraftige reiser er av høyeste prioritet i SAS, hvor det gjøres store investeringer i nye drivstoffvennlige fly, og satsning på biodrivstoff for å redusere skadelige utslipp.

– Vi i SAS tenker holdbarhet og bærekraftige løsninger også på en rekke andre områder, som for eksempel lettere innredning i flyene og valg av nedbrytbar emballasje, som man også finner i de nye Comfort Kits, sier Karl Sandlund

SAS Comfort Kits blir å finne om bord på selskapets langdistansefly mellom Skandinavia og USA/Asia fra midten av desember.

SAS’ nye Comfort Kit inneholder:

Toalett og sovemaske: Filippa K går mot en fullstendig bærekraftig produksjon fra 2030. Moderne og stilren toalettveske i tre farger: petrol, beige og svart. Diskret, men heldekkende sovemaske.

Munnpleie: Humble Co, tannbørste med håndtak av maisstivelse og naturlig tannkrem med frisk mintsmak

Sokker: Swedish Stockings bruker gjenvunnet materiale og miljøvennlige fargestoffer. Myke og varme sokker i grafittgrått

Hudkrem og leppebalsam: Verso Skincare, pioner som utfordrer bransjekonvensjoner. Produktene produseres med så få ingredienser som mulig for å redusere miljøpåvirkningen. Mykgjørende hudlotion med svak duft, som er tilpasset luftklimaet om bord. Leppebalsam med oppfriskende, svak mint.

Ørepropper: Swedsafe bruker et avansert kvalitetskontrollsystem for å redusere utslipp. Diskret farge med perfekt passform.

//

Vedlagt finner du bilder av SAS Comfort Kit (Photo Credit: “SAS / OTW”)

 

Latest news