Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nyt samarbejde mellem SAS og Live Nation

September 24, 2018 09:00

Fra og med i dag tilbyder SAS alle EuroBonus-medlemmer mulighed for at forhåndsreservere billetter via Live Nation. Takket være eksklusive forkøbsbilletter, som frigives inden de øvrige billetter, får medlemmerne hurtig adgang til favoritkunstnere og andre eksklusive arrangementer afhængigt af medlemsniveau.

Det nordiske samarbejde med Live Nation betyder, at SAS EuroBonus-medlemmer nu får adgang til billetter til populære verdenskendte kunstnere, inden de frigives offentligt, hvilket gør det nemmere at booke og planlægge oplevelser ud over det sædvanlige.

– Vores EB-medlemmer får mulighed for at få adgang til at købe og bestille specielt udvalgte eksklusive oplevelser. Sammen med Live Nation kan vi nu give adgang til oplevelser, der giver en unik merværdi for dig som medlem, siger Michael Hansen, salgschef i Danmark.

Samlet set drejer det sig indledningsvist om ca. 30 arrangementer i løbet af året i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I de fleste tilfælde vil det være muligt for alle medlemsniveauer at købe forkøbsbilletter, men visse arrangementer vil muligvis kun blive tilbudt de højeste medlemsniveauer.

Samarbejdet med Live Nation er et udtryk for SAS’ strategi om at dække den øgede efterspørgsel efter personlige oplevelser, og det er på linje med SAS’ vision om at gøre livet mere enkelt for SAS-kunder.

– Vi ser en tydelig tendens til, at mennesker rejser oftere og længere end tidligere for at tage til vores koncerter og arrangementer, hvilket gør denne strategiske alliance med SAS både logisk og spændende. Vi ser dette som starten på et langt samarbejde med SAS og EuroBonus-medlemmer, og vi ser frem til at udvikle disse eksklusive tilbud endnu mere, siger Thérése Liljedahl, Managing Director Live Nation Sweden & President Nordic Partnership. 

Sammen med Live Nation vil SAS arrangere fælles kampagner, hvor et antal koncertbilletter til attraktive arrangementer i hele Norden vil blive tilbudt medlemmerne.

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

Latest news