Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lanserar nytt program för företagskunder

April 25, 2018 10:09

1 juni 2018 lanserar SAS ett nytt program för företagskunder, ”SAS For Business”, som ska göra det lättare för små och medelstora företag att boka biljetter och få rabatt direkt när biljetten köps. 

Det blir enklare och mer överskådligt att boka biljetter och få rabatt via SAS nya program ”SAS For Business” för små och medelstora företag (SME). Programmet lanseras den 1 juni och bidrar till att förenkla reseupplevelsen redan när biljetten bokas.

– Vi vet att tiden är en viktig faktor för våra kunder. Därför lanserar vi SAS For Business, som sparar tid för kunderna och ger dem en överskådlig upplevelse samt ett rabattavtal som de kommer att kunna se effekterna av direkt, säger Markus Ek, VP Corporate and Agent Sales.

Idag har SME-kunderna SAS Credits-programmet, där man tjänar ihop SAS Credits som senare kan användas för att köpa nya flygbiljetter. Nu ges istället rabatten direkt. Rabatten beror på företagets resevolym samt om man väljer att flyga Go, Plus eller Business.

Vi har under en längre tid haft en dialog med våra SME-kunder om vårt program. För dem är det viktigt att programmet blir enklare, lätt att förstå och administrera. Det har vi tagit till oss, säger Markus Ek.

Det nya programmet är inriktat på SME-kunderna, som för närvarande uppgår till 64 000 företagskunder.

Sista dagen för att tjäna ihop SAS Credits kommer att vara 30 juni. Utestående SAS Credits ska användas före 31 december 2018, men man kan flyga under 2019.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news