Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS resenärer kan nu uppgradera sina bonusresor

March 13, 2018 10:00

Nu kan SAS kunder buda på en uppgradering till SAS Plus eller SAS Business, även för resor bokade med EuroBonus-poäng.

SAS har sedan tidigare erbjudit möjlighet för sina kunder att buda på en uppgradering till Plus eller Business. Nu kan SAS kunder som bokat en EuroBonus Award Trip, d v s resa bokad med EuroBonus-poäng, lägga ett bud på en uppgradering.

SAS gör det nu möjligt att enkelt lägga ett bud på en uppgradering på flyget oavsett om det är en köpt biljett eller en biljett bokad med EuroBonus-poäng. Uppgraderingarna går att buda på oavsett om det är inrikes, inom Europa, Norden eller till och från USA eller Asien.

I SAS Upgrade, bestämmer man själv hur mycket man vill buda på en uppgradering till SAS Plus eller SAS Business. Det går även att betala med EuroBonus-poäng. Med andra ord kan man som kund välja hur mycket man är beredd att betala för att nyttja t ex Lounge, Fast Track eller sleeper seat på sin nästa resa. Det högsta budet uppgraderas, i mån av plats.

– Vi arbetar hela tiden på att utveckla och stärka vår produkt med innovativa erbjudanden till våra kunder.  Vi har lyssnat på våra kunders feedback, och uppgraderingsmöjligheten gäller nu även resor bokade med EuroBonus-poäng. På det sättet får ännu fler av våra kunder tillgång till SAS bästa produkter, säger Johan Mägi, Head of Community Programs på SAS.

Man kan buda på en uppgradering fram till 48 timmar före avresa. Kunderna får besked via mejl 36 timmar före avresa om budet accepteras. Betalning sker endast om budet accepteras. Det går bra att ändra eller avbryta sin budgivning fram till 48 timmar före avresa.

Vad ingår i en uppgradering?

När man uppgraderar till SAS Plus får man en rad fördelar: Tillgång till Fast Track (snabbare säkerhetskontroll) och SAS Lounger där de finns (med wifi, mat, dryck, tidningar och mycket mer) och SAS mat och dryck ombord.

Med en uppgradering till SAS Business får man ytterligare fördelar som Sleeper seat, komfortkit och en restaurangupplevelse ombord.

På vår upggraderingssida som finns på sas.se/upgrade kan du enkelt lägga ett bud och läsa mer om vad som ingår när du budar på en uppgradering.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news