Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Stor efterfrågan på Boston: SAS utökar till en daglig avgång

August 16, 2018 13:00

Från och med sommarprogrammet 2019 flyger SAS till Boston en gång om dagen från Köpenhamn. SAS ökar från fyra avgångar i veckan till en daglig avgång.

SAS utökar till Boston. Efterfrågan från både affärsresenärer och semesterresenärer ökar och därför flyger SAS dagligen från sommarprogrammet 2019.

– Boston är en populär destination i sommarprogrammet och därför är det glädjande att vi nu kan erbjuda en daglig flygning från Köpenhamn. Tidtabellen är väldigt bra och det ger även våra kunder i Sverige och Norge möjlighet att flyga via Kastrup, säger Karl Sandlund, EVP Commercial.

SAS börjar flyga dagligen under perioden från den 6 maj 2019 till och med den 27 september 2019.

Efter en kort period i vinterprogrammet, när linjen varit stängd, öppnas den igen under sommarprogrammet när efterfrågan är som störst.

– Många av våra kunder har upptäckt Boston, och Boston är inte längre bara en destination för våra företagskunder. Även våra semesterresenärer har lust att uppleva kulturen på den amerikanska östkusten i kombination med de kulinariska upplevelserna i området, säger Karl Sandlund, EVP Commercial.

Rutten återöppnar den 31 mars 2019, initialt med fyra avgångar i veckan. Från den 6 maj 2019 till 27 september 2019 blir det en daglig avgång från Köpenhamn och Boston.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news