Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS SØGER UNGDOMSHOLD TIL UDVEKSLINGSPROGRAM I NY OL-KAMPAGNE

August 26, 2019 08:00

SAS lancerer kampagnen ‘Future Olympians’ i Danmark, Norge og Sverige, og målet er at finde tre skandinaviske ungdomshold, der får mulighed for at rejse til Japan for at møde lokale sports- og idrætsudøvere inden for basket, atletik og karate forud for OL i Tokyo 2020.

Kampagnen ‘Future Olympians’ lanceres i dag som et led i SAS’ officielle samarbejde med de tre skandinaviske olympiske komitéer, Danmarks Idrætsforbund (DIF), Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og Sveriges olympiska kommitté (SOK).

”Når vi mødes, udveksler erfaringer og deler værdier, gør vi verden bedre. Synet på venskab på tværs af grænser som en positiv kraft er noget, som SAS har til fælles med de olympiske værdier. Kampagnen viser tydeligt de værdier, der opstår, når vi mødes i forskellige sammenhænge, ikke mindst når vi dyrker sport sammen. Udvekslingen mellem de skandinaviske og japanske unge symboliserer dette på glimrende vis,” siger Annelie Nässén, EVP Global Sales & Marketing, SAS.

Ungdomshold kan tilmelde sig på kampagnesiden senest den 1. oktober 2019, og de tre skandinaviske hold, som vil blive udvalgt til at deltage i udvekslingsprogrammet, får besked i løbet af oktober. Valget foretages af en jury.

Kampagnen består af film, som bliver sendt i tv, på sociale medier og findes online. Lanceringen af ’Future Olympians’ er den første af flere planlagte aktiviteter før OL i Tokyo 2020 og vinter-OL i Beijing 2022.

SAS har indgået et unikt partnerskab med de tre skandinaviske olympiske komitéer og er hovedpartner for de skandinaviske olympiske komitéer før og under OL i Tokyo i 2020 og vinter-OL i Beijing i 2022. Med initiativet vil SAS støtte OL-delegationerne i Danmark, Norge og Sverige på deres vej mod de olympiske lege.

//

FUTURE OLYMPIANS

Officielle kampagnesider
International / Flysas.com/futureolympians
Norge / Sas.no/futureolympians
Svenrige / Sas.se/futureolympians
Danmark / Sas.dk/futureolympians

Forskellige idrætsgrene
I samarbejde med blandt andet de olympiske komitéer har SAS udvalgt atletik, basket og karate som idrætsgrene til kampagnen. Det er idrætsgrene, som har stor udbredelse i hele verden, og som også er et godt udsnit af de mange idrætsgrene, der er repræsenteret ved et sommer-OL.

Spændte lokale idrætsfolk
Holdene fra Norge, Sverige og Danmark vil i fællesskab træne sammen med lokale, japanske unge fra de tre hold, som alle er fra Tokyo. Disse hold er udvalgt gennem det olympiske samarbejde og glæder sig rigtig meget til at få besøg af de skandinaviske idrætsfolk.

De tre værtshold i Japan er:

  • Nichidai Tsurugaoka karate, karate
  • Tokai Sugao track and field, atletik
  • Tokai Sugao basketball, basket

Pressebilleder: Holdfoto på værtsholdene

For yderligere information, kontakt venligst SAS’ presseafdeling på +45 32 32 31 35. 

Latest news