Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Her flyver SAS i efteråret

August 27, 2020 14:30

I løbet af efteråret vil SAS fortsætte med at øge antallet af flyvninger og åbne ruter til flere destinationer i Europa, USA og Asien for at imødekomme efterspørgslen på rejser og transport til, fra og inden for Skandinavien.

SAS’ indenrigstrafik i Sverige, Norge og Danmark dækker nu stort set hele det skandinaviske netværk, når SAS genoptager trafikken fra Stavanger til Trondheim samt fra Stockholm til Rønneby og Sundsvall. Gennem et forstærket trafikprogram, inden for og mellem de tre skandinaviske lande, øger SAS tilgængeligheden for nødvendige rejser og transport og sikrer dermed samfundskritisk infrastruktur. 

For at imødekomme efterspørgslen på forretningsrejser i Europa øger SAS antallet af flyvninger og tilføjer 18 ruter til  centrale europæiske markeder og hovedstæder, såsom ruter fra København til Paris, fra Stockholm til Frankfurt og fra Oslo til Bruxelles.

I slutningen af september planlægger SAS at genstarte den interkontinentale trafik til Asien og flyve fra København til Shanghai med en ugentlig frekvens, forudsat at SAS opnår myndighedernes godkendelse. Det betyder, at SAS i efteråret igen kan tilbyde flyvninger i hele netværket på alle de tre kontinenter, som SAS betjener. 
SAS øger også antallet af flyvninger til New York fra København med daglige afgange. Vi starter også flyvninger fra København til Washington med to ugentlige fly fra midten af september, ligesom vi fortsætter med antallet af flyvninger til Chicago samt San Francisco.

Læs mere om SAS’ trafikprogram her

Da der stadig er usikkerhed om restriktioner og ændringer i rejsevejledninger, giver SAS rejsende mulighed for at ændre en planlagt rejse / billet til en SAS Travel Voucher op til 16 dage før afgang for alle internationale rejser indtil 15. januar.

Images

Aarhus, Denmark, SAS domestic.jpg

Latest news