Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Hit flyger SAS i sommar

June 15, 2021 08:00

SAS fortsätter att öppna upp linjer i takt med att efterfrågan på resor ökar, inom ramen för SAS planerade trafikprogram för sommaren. SAS återupptar hela utbudet av tio destinationer i Italien med bland annat Palermo, Napoli, Pisa, Olbia och Bologna. Vidare återupptas fler linjer såsom Pula och Dubrovnik i Kroatien, Rhodos i Grekland och Lissabon i Portugal.

Allt fler länder öppnar upp för inresor till sommaren i takt med att antalet vaccineringar mot COVID-19 ökar och smittotalen minskar. Störst är efterfrågan på flygresor till varmare destinationer. Hela listan på SAS destinationer i sommar finns längst ner i pressmeddelandet.Trots att många länder nu lättar på sina inreserestriktioner kräver de flesta länder fortsatt olika typer av rese- och testintyg i samband med resan och det är viktigt att vara väl förberedd långt innan det är dags att åka till flygplatsen.  För att göra det enklare för SAS resenärer har SAS tagit fram en ny digital plattform, SAS Travel Ready Center.

Nya rutiner för incheckning på grund av Corona
Genom SAS Travel Ready Center kan allt som behöver förberedas göras online hemifrån. På sajten ser resenären vilka restriktioner som gäller för sitt resmål, resenären kan ladda upp reseintyg och resenären får dem granskade och verifierade av SAS. Resenären kan sedan ladda ner sitt boardingkort elektroniskt och när det är dags att åka till flygplatsen, gå direkt till SAS självbetjäningsflöden. För närvarande finns denna möjlighet på ett urval av SAS destinationer.

Läs mer om SAS trafikprogram och SAS Travel Ready Center på sas.se.

Flexiblare alternativ
Flexibilitet är viktigt för resenärer, särskilt nu när resandet är mer utmanande än vanligt. SAS Plus-biljett är både omboknings- och återbetalbar. Vidare har SAS infört fler flexibla ombokningsalternativ för att göra det enklare för våra resenärer. Resenärer kan utan avgift boka om internationella resor upp till 72 timmar före avgång. För inrikesresor erbjuder SAS ombokning utan avgift fram till en timme innan avgång för SAS Go Flex-biljett. SAS erbjuder 24-timmars öppet köp om resenärerna har bokat resan genom SAS. Läs mer om SAS Flexibel Bokning.

Trygga resor med SAS
Flyg är ett tryggt sätt att resa på i pandemin eftersom luften ombord är ogynnsam för smitta. Det senaste året har SAS infört en rad åtgärder och rutiner för att ytterligare säkra trygga flygresor. Läs mer om våra åtgärder på SAS Safe Travel.

Destinationer från Stockholm:

Destination
Alanya
Alicante
Amsterdam
Aten
Barcelona
Beirut
Bergen
Berlin
Biarritz
Bologna
Brussel
Chania
Dublin
Dubrovnik
Edinburgh
Faro
Frankfurt
Geneve
Göteborg
Helsingfors
Kalmar
Kiruna
Köpenhamn
Las Palmas
Lissabon
London
Luleå
Malaga
Malmö
Manchester
Milano
Napoli
Nice
Olbia
Oslo
Palermo
Palma de Mallorca
Paris
Pisa
Pula
Rom
Ronneby
Skellefteå
Split
Tallinn
Thessaloniki
Umeå
Vilnius
Visby
Zurich
Ängelholm
Östersund

Destinationer från Göteborg:

Destination
Alicante
Köpenhamn
Malaga
Palma
Split
Stockholm

Downloads

Images

SAS Venice Unsplash_.jpgSAS-Scandinavian Airlines-Traffic Program-A320neo.jpg

Latest news