Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS øker antallet flyvninger fra Skandinavia til USA

July 9, 2021 11:00

SAS kommer endelig til å operere på alle sine USA-destinasjoner når det gjenopptar direkterutene til Boston i september og flighter til Miami i oktober.

«Vi er glade for å øke tilgjengeligheten for både passasjerer og frakt til og fra Skandinavia, fra alle tre hovedstedene, ettersom etterspørselen etter å reise øker. Fra 2. september vil SAS gjenintrodusere ruten Stockholm-New York, i tillegg til de nåværende direkterutene fra København og Oslo,» sier fungerende konsernsjef i SAS, Karl Sandlund.

Videre vil SAS’ første A321LR-fly ta av fra København til Boston i september. SAS vil samtidig øke antall flighter fra København til Los Angeles, San Francisco og Washington DC fra september.

Fra 1. oktober vil SAS gjenoppta rutene til Miami fra København og Stockholm. Mot slutten av oktober vil SAS fly daglig til Miami med tre ukentlige avganger både fra København og Stockholm, samt en ukentlig avgang fra Oslo. 

For øyeblikket til stede i Chicago-markedet med daglige passasjerflygninger, samt ytterligere dedikerte cargo-flyvninger fra København. SAS vil gjenåpne ruten Stockholm-Chicago senere denne høsten.

SAS’ ruter og avganger til USA til høsten:

København New York 7 ganger ukentlig
København Chicago 7 ganger ukentlig
København Los Angeles 4-5 ganger ukentlig
København San Francisco 4 ganger ukentlig
København Washington DC 4 ganger ukentlig
København Boston 3 ganger ukentlig
København Miami 3 ganger ukentlig
Oslo New York 3 gange ukentligt
Oslo Miami 1 gang ukentlig
Stockholm New York 3-5 ganger ukentlig
Stockholm Chicago 3 ganger ukentlig
Stockholm Miami 3 ganger ukentlig
 

Selv om flere land nå letter på sine innreiserestriksjoner, så krever de fleste land fortsatt ulike typer reise- og test-dokumenter ved innreise. Det er derfor viktig å være velforberedt i god tid før man kommer til flyplassen. For å gjøre det enklere for reisende, har SAS opprettet en ny, digital plattform, SAS Travel Ready Center.

Nye rutiner for check-in på grunn av Corona

I SAS Travel Ready Center kan reisende forberede alt som behøves online hjemmefra. På denne siden kan reisende se hvilke restriksjoner som gjelder for sin destinasjon, laste opp reisesertifikater, og få dem gjennomgått og verifisert av SAS. Deretter kan reisende laste ned et elektronisk boardingkort, og når det er tid for å reise til flyplassen, kan de gå direkte til SAS’ selvbetjeningsløsninger.

Les mer om SAS’ trafikkprogram og SAS Travel Ready Center på sas.no

Mer fleksible alternativer

Fleksibilitet er viktig for de reisende, spesielt nå når reising er mer utfordrende enn normalt. Reisende med SAS kan avbestille internasjonale reiser gratis, frem til 72 timer før avgang. SAS har i tillegg innført mer fleksible ombookings-alternativer, for  gjøre det enklere for våre kunder. SAS Plus-billetter er både ombooknings- og refunderbare. For innenriks reiser tilbyr SAS gratis ombooking frem til 1 time før avgang, for SAS Go Flex-billetter. Hvis du har bestilt reisen gjennom SAS, kan billetten refunderes innen 24 timer etter bestilling.

Les mer om SAS Fleksibel Booking.

Trygge reiser med SAS

Fly er en trygg måte å reise på under pandemien, da luften om bord ikke er gunstig for smitte. Det seneste året har SAS innført en rekke tiltak og rutiner for å ytterligere skape sikre flyreiser. Les mer om våre initiativer på SAS Safe Travel.

Images

GettyImages_162508758.jpgbi3675-rgb-sas-side-view-i125-1.jpg

Latest news