Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS starter opp direkterute til New York

May 12, 2021 11:09

SAS starter opp igjen direkteruten fra Oslo til New York den 3. juli.

Ruten Oslo – New York starter med to ukentlige rundturer, med avgang fra Oslo onsdag og lørdag og retur torsdag og søndag. SAS vil deretter fortløpende vurdere en eventuell økning i frekvens basert på etterspørsel. Ruten åpner opp for enkel adkomst til både storbyopplevelser i New York og videre reiser til resten av USA med Newark Liberty internasjonale lufthavns mange transfermuligheter.

- Det er svært gledelig for SAS at vi nå kan gjenoppta interkontinentale direkteruter med en  attraktiv rutetabell fra Oslo. Mange gleder seg til å besøke slekt og venner i USA og våre kunder har etterspurt nettopp denne ruten. New York-ruten blir også viktig for norsk fiskeeksport, sier konserndirektør og norgessjef Kjetil Håbjørg.

Den 13. mars 2020 satte pandemien en foreløpig slutt for SAS’ direkterute mellom Oslo og New York. Over ett år senere gjenopptas ruten som skal opereres av Airbus A330 med 266 seter. I tillegg fortsetter SAS å fly til Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco og Washington fra København.

Les mer om hele SAS’ trafikkprogram i sommer

SAS' bærekraftsarbeid

SAS satser hardt på mer bærekraftige reiser. I tillegg til å modernisere flåten, vil SAS erstatte tradisjonelle flydrivstoff med mer bærekraftige alternativer for ytterligere å redusere CO2-utslipp. SAS har som mål å redusere utslippene med 25 prosent innen 2025, sammenlignet med 2005-nivået.

Trygge reiser med SAS

Flytransport er trygt, og det siste året har SAS innført en rekke tiltak og rutiner for på ulike måter å sikre komfortable og trygge reiser under den pågående pandemien. Les mer om initiativene våre på SAS Safe Travel.

Mer fleksible alternativer

Fleksibilitet er viktig for våre gjester, spesielt nå hvor reising er mer utfordrende enn vanlig. SAS har derfor introdusert mer fleksible ombookingsalternativer for å gjøre det enklere for våre kunder. Reisende kan kansellere internasjonale billetter opptil 72 timer før avgang og få en SAS Travel Voucher som er gyldig som betaling til alle SAS-destinasjoner. For innenriksreiser i Norge, Sverige eller Danmark tilbyr SAS ombooking uten avgift frem til en time før avgang for SAS Go Flex-billett. SAS Plus-billetter er både ombookings- og refunderbar. Det gjelder både innenriksreiser og internasjonale reiser. Videre tilbyr SAS 24-timers åpent kjøp om kunden har booket reisen gjennom SAS. Les mer om SAS Flexible Booking 

Images

GettyImages_162508758.jpgBi3706_rgb_SAS_A330_Bild_4.jpgKjetil_Habjorg_4Print_RGB-2.jpg

Latest news