Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner flere sommerruter

April 1, 2022 08:00

Som reaktion på den stigende rejseefterspørgsel introducerer SAS flere direkte ruter denne sommer.

Verden er endelig ved at åbne igen, og efterspørgslen på rejser er stigende. SAS åbner derfor flere nye sommerruter og flyver nu flere end 200 direkte ruter fra Skandinavien til over 100 destinationer.

Som reaktion på den stigende efterspørgsel efter flyrejser til Sydeuropa, tilføjer SAS flere afgange til populære destinationer ved Middelhavet, og vil denne sommer tilbyde op til 350 ugentlige afgange mellem Skandinavien og Spanien. 

Fra og med slutningen af juni flyver SAS til 11 destinationer i Italien og syv destinationer i Grækenland. Der åbnes tre nye ruter fra København til Santorini, Heraklion på Kreta og Korfu. Desuden lanceres ruter fra Oslo og Stockholm til Tivat i Montenegro. SAS begyndte at flyve fra København til Tivat sidste sommer.

SAS åbner også en sæsonrute fra Stockholm til Pärnu – Estlands “sommerhovedstad” og den næststørste turistdestination i landet, efter hovedstaden, Tallinn. 

For yderligere at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på interkontinentale rejser, udvider SAS sit netværk i Nordamerika og åbner, som tidligere annonceret, direkte ruter til Toronto fra København og Stockholm i juni. SAS får tre ugentlige afgange fra København og fire ugentlige afgange fra Stockholm med helt nye A321LR-fly. Toronto-ruten har gode forbindelser til andre canadiske byer så som Montreal og Vancouver.

Læs mere om vores sommertrafikprogram her
 

Images

Malaga_GettyImages-1205718555 (1).jpgBi3706_rgb_SAS_Neo_Bild_3_2019.jpg

Latest news