Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ÅPNER NYE RUTER TIL USA

December 21, 2022 11:00

SAS lancerer to nye ruter fra Aalborg og Göteborg til New York fra april 2023.

Efter ruteudvidelsen kan borgere fra Aalborg og Göteborg flyve direkte til New York tre gange ugentligt med den seneste tilføjelse til SAS-flåden - Airbus A321 Long Range.

”Som en del af SAS’ strategi om at styrke det regionale tilbud i Skandinavien er vi glade for at kunne åbne interkontinentale ruter fra Göteborg og Aalborg. Vi ser en efterspørgsel fra byer udenfor hovedstæderne og er glade for at knytte dem til flere dele af verden. Airbus A321 Long Range er et lidt mindre langdistancefly med en perfekt størrelse til at betjene de regionale markeder. At få en komfortabel måde at rejse på med færre stop til spændende byer som New York er noget, vi tror vores rejsende vil sætte stor pris på,” siger Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue Management.

Göteborg og Aalborg med omegn tilbyder en række aktiviteter for fritidsrejsende udover at være hjemsted for mange virksomheder med internationale forbindelser. Det gør de nye ruter relevante for både forretnings- og fritidsrejsende. 

De nye ruter supplerer SAS' fire andre ruter til New York, og SAS vil tilbyde i alt fem daglige afgange fra Skandinavien til New York.

Trafikprogram

Göteborg - New York EWR Aalborg - New York EWR
Frekvens 3x ugentligt
Udrejse: On/fre/søn
Retur: Ti/to/lør

Første udrejsedato: 27. april
Første returdato: 28. april
Frekvens 3x ugentligt
Udrejse: Man/to/lør
Retur: On/fre/søn
Første udrejsedato: 27. april
Første returdato: 28. april

Flyene vil være i drift gennem hele sommersæsonen i 2023 og kommer tilbage på sommerprogrammet i 2024.

Fakta om Airbus A321, Long Range (A321LR)

Airbus A321 Long Range er en del af den nyeste generation af fly og forventes at mindske klimapåvirkende emissioner med 15-18 procent sammenlignet med lignende fly af den forrige generation. Den seneste tilføjelse til flåden betyder, at rejsende får adgang til flere interkontinentale ruter med færre mellemlandinger og kortere rejsetider til og fra Skandinavien.

Flyet har 22 Business, 12 Plus og 123 Go-sæder, hvilket giver en total på 157 sæder i et fly med én midtergang. Sæderne er valgt specielt til A321LR for at optimere komforten på alle tre rejseklasser. Sæderne på SAS Business kan nemt konverteres til en behagelig, helt flad seng, og der er forskellige mood light-scenarier i kabinerne samt højhastigheds wi-fi. Alle sæder er udstyret med IFE-skærme, strøm til pc og/eller højeffekt-USB. Det mindskede støjniveau i kabinen vil forbedre rejseoplevelsen ombord yderligere. A321LR er en del af SAS’ igangværende flådefornyelse og vil reducere klimapåvirkende emissioner sammenlignet med tidligere generationer af tilsvarende fly.

Downloads

Images

NY AAL.jpegSAS A321LR Fotograf_Andy_Prhat_281A4824.jpg

Latest news