Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åpner ruter til Toronto

February 8, 2022 11:00

SAS utvider nettverket sitt i Nord-Amerika og starter ruter til Toronto fra og med juni. SAS kommer til å ha tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med det splitter nye A321LR-flyet.

Toronto er den fjerde største byen i Nord-Amerika. Det er et internasjonalt næringslivs- og finanssentrum og en ekte verdensby med et enormt utvalg av opplevelser for reisende, fra store sports- og kulturarrangementer til vakkert naturlandskap rundt De store sjøer.

- Vi er glade for å kunne annonsere direkteflyvninger fra Skandinavia til Toronto, og dermed ta det neste skrittet for å styrke nettverket vårt i Nord-Amerika. De nye SAS-rutene vil gjøre det enkelt og praktisk å reise mellom Skandinavia og Canada. Flyene letter midt på dagen fra Skandinavia og om ettermiddagen fra Toronto. Det legger til rette for gode forbindelser i begge ender til andre destinasjoner, sier Karl Sandlund, EVP Commercial i SAS.

SAS’ direkteruter til Toronto starter opp i juni, såfremt SAS får nødvendig godkjenning fra myndighetene. Billettsalget starter snart.

Toronto-rutene skal betjenes av A321LR-fly med tre klasser og 157 seter: 22 seter på SAS Business, 12 seter på SAS Plus (Premium Economy) og 123 seter på SAS Go (Economy).

- SAS har som mål å være en global leder innen bærekraftig luftfart. Idet vi fortsetter å fase inn nye, drivstoffeffektive fly, har vi nå en av Europas mest moderne flåter. Det nye, topp moderne flyet vil gi kundene våre en triveligere, mer komfortabel og bærekraftig måte å reise på, fortsetter Sandlund.

I den kommende sommersesongen kommer SAS til å fly til totalt syv destinasjoner i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington D.C. og Toronto.

Ruter til og fra Toronto:

  • København–Toronto: tirsdag, torsdag og lørdag
  • Toronto–København: mandag, onsdag og fredag
  • Stockholm–Toronto: mandag, onsdag, fredag og søndag
  • Toronto–Stockholm: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag

Fakta om Airbus 321LR

  • Flyet har 22 seter på Business, 12 på Plus og 123 på Go, det vil si til sammen 157 seter på et fly med én midtgang.
  • Setene er spesielt valgt ut til A321LR for å optimere komforten på alle tre reiseklassene.
  • Seter på SAS Business kan legges ned til helt flate senger, og kabinene har diverse stemningslys samt høyhastighets Wi-Fi. Hvert sete er utstyrt med underholdningsskjerm samt PC- og/eller ekstra kraftig USB-port.
  • Det reduserte støynivået inne i kabinen vil forbedre reiseopplevelsen ytterligere om bord.
  • A321LR er en del av SAS’ pågående flåtefornyelse og kommer til å redusere klimaskadelige utslipp sammenlignet med tidligere generasjoner av lignende fly.

Images

Scandinavian Airlines-SAS-Toronto-1.jpgScandinavian Airlines-SAS-Toronto-2.jpg

Latest news