Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS CFO Magnus Örnberg lämnar SAS

March 23, 2022 12:00
Regulatory information

SAS Executive Vice President och CFO, Magnus Örnberg har idag meddelat att han kommer att lämna SAS under våren 2022

”Jag vill tacka Magnus för hans insatser för SAS. Jag beklagar att Magnus väljer att lämna men önskar honom stort lycka till i hans framtida utmaningar”, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

”Det här har varit ett av de roligaste och intressantaste jobben jag någonsin haft, och jag är tacksam över att ha fått vara del av denna viktiga och spännande verksamhet. Det har inte varit ett lätt beslut att lämna en så stimulerande miljö, och ett helt fantastiskt team”, säger Magnus Örnberg, CFO för SAS.

Magnus kommer vara kvar i sin nuvarande roll för att säkerställa en smidig övergång och SAS har inlett en skyndsam rekrytering av hans efterträdare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:                                             

SAS pressjour: +46 8 797 29 44

SAS, Skandinaviens ledande flygbolag, med knutpunkter i Köpenhamn, Oslo och Stockholm, flyger till resmål i Europa, USA och Asien. Inspirerade av vårt skandinaviska arv och hållbarhet, strävar SAS efter att vara världsledande inom hållbart flyg. Vi ska minska de totala koldioxidutsläppen med 25 procent till år 2025, genom att använda mer hållbart flygbränsle och vår moderna flotta med bränsleeffektiva flygplan. Förutom flygverksamheten, erbjuder SAS marktjänster, tekniskt underhåll och frakttjänster. SAS är en av grundarna av Star Alliance™ och tillsammans med partnerbolagen erbjuds ett stort antal destinationer runt om i världen.
För ytterligare information besök
https://www.sasgroup.net

Denna information är sådan information som SAS AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades av Louise Bergström för offentliggörande den 23 mars 2022 kl. 12:00 CET.

Latest news