Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS indfører forebyggende tiltag for at kunne hjælpe sine kunder i tilfælde af pilotstrejke

June 27, 2022 20:09

SAS har modtaget et strejkevarsel fra piloternes fagforeninger i Danmark, Norge og Sverige. Mægling pågår, men hvis der ikke opnås enighed mellem parterne inden den 29. juni 2022, vil piloternes fagforeninger strejke. SAS indfører derfor nu forebyggende tiltag for at kunne hjælpe de kunder, hvis flyvninger vil blive påvirket af en potentiel strejke.

En potentiel pilotstrejke vil have væsentlig indflydelse på SAS’ trafik og mange rejsende risikerer at blive ramt. Da vi samtidigt befinder os i højsæsonen, er kapaciteten på alternative flyvninger stærkt begrænset. Derfor indfører SAS nu forebyggende tiltag for at give rejsende mulighed for at planlægge alternativer til deres planlagt flyvninger.

Mulighed for ombooking til et senere tidspunkt

SAS tilbyder rejsende booket på SAS-flyvninger mellem 27. juni og 3. juli 2022 mulighed for at ombooke sin rejse til en senere dato gratis. Rejsende kan ombooke til en SAS-flyvning på en anden dato inden for de næste 360 dage til samme destination, hvis samme samme serviceklasse er tilgængelig.

Hvad rejsende kan gøre:

  • Det er ikke alle SAS-flyvninger der vil blive påvirket af en potentiel strejke. For at se, om et flyvning sandsynligvis bliver påvirket, kan rejsende besøge sas.dk for at tjekke status for deres flyvning.
  • For at benytte muligheden for at ombooke en påvirket flyvning henvises rejsende til Mine bookinger på sas.dk.

Rejsende, der har bestilt deres billet via et rejsebureau eller en rejsearrangør, skal kontakte disse direkte.

Højt tryk på kundeservice

Den potentielle strejke medfører et højt tryk på SAS’ kundeservice, og ventetiden er længere end normalt. Ved at tjekke status på en booking i SAS’ selvbetjeningsløsninger kan rejsende undgå lang ventetid på telefon- og chatlinjer.

Rejsende vil løbende modtage information og opdateringer via SMS, e-mail og på vores hjemmeside, sas.dk. For at kunne hjælpe de kunder, der bliver ramt af en potentiel strejke, øger SAS bemandingen i kundeservice og call-centre, hvor det er muligt.

SAS beklager den ulejlighed som dette medfører for berørte rejsende.

Downloads

Images

SAS A320 Neo.jpg

Latest news