Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS innvier rute til Toronto fra København og Stockholm med nye langdistansefly

June 2, 2022 14:48
Regulatory information

SAS utvider sitt nettverk i Nord-Amerika og åpner direkteruter til Toronto fra København og Stockholm. SAS vil operere tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med sitt splitter nye A321LR-fly. Den første flyvningen finner sted 2. juni fra København til Toronto. Den første flyvningen fra Stockholm-Arlanda vil finne sted dagen etter.

Toronto er den fjerde største byen i Nord-Amerika, og et internasjonalt senter for næringsliv og finans. Det er en riktig storby med et omfattende utvalg av opplevelser, og de som besøker byen, kan oppleve alt fra store sports- og kulturarrangementer, til vakker natur rundt De store sjøer (The Great Lakes).

“Vi er glade for å knytte Canada og Skandinavia sammen og fly til Toronto med et av våre nyeste generasjons fly, som er ideelt for denne ruten. Bruken av A321LR betyr at vi kan knytte enda flere deler av verden sammen, og det passer godt for det skandinaviske markedet og utviklingen av nye reisemønstre til og fra regionen,» sier Anko van der Werff, konsernsjef i SAS.

SAS har som mål å være en global leder innen bærekraftig luftfart. Siden vi fortsetter å fase inn nye, drivstoffeffektive fly som A321LR, har vi nå en av Europas mest moderne flåter. Dette toppmoderne flyet vil gi kundene våre en enda mer behagelig, komfortabel og bærekraftig måte å reise på," legger van der Werff til.

Toronto-rutene får tre klasser og 157 seter, 22 seter på SAS Business, 12 seter på SAS Plus (premium economy) og 123 seter på SAS Go (economy).

I den kommende sommersesongen vil SAS fly til i alt syv destinasjoner i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington DC og Toronto.

Rutetider til og fra Toronto:
København-Toronto: tirsdag, torsdag og lørdag
Toronto-København: mandag, onsdag og fredag
Stockholm-Toronto: mandag, onsdag, fredag og søndag
Toronto-Stockholm: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag

Fakta om Airbus 321LR
Flyet har 22 Business-seter, 12 i Plus og 123 i Go, noe som betyr totalt 157 seter i et fly med én midtgang. Setene er spesielt valgt for A321LR for å optimalisere komforten på alle tre klassene. Setene på SAS Business er fully flat-seter, og det er forskjellige stemningslysscenarier i kabinene, samt høyhastighets Wi-Fi. Hvert sete er utstyrt med IFE-skjermer, strøm til PC og/eller hurtiglader USB. Det reduserte støynivået inne i kabinen vil ytterligere forbedre reiseopplevelsen om bord.
A321LR er en del av SAS' pågående flåtefornyelse og vil redusere klimautslippene sammenlignet med tidligere generasjoner av lignende fly.

Downloads

Images

Scandinavian Airlines-SAS-Toronto-1.jpgSAS A321LR Fotograf_Andy_Prhat_281A4824.jpg

Latest news