Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS LANCERER NYT KOMMUNIKATIONSKONCEPT

September 19, 2022 15:26

“Journeys That Matter” er navnet på SAS nye kommunikationskoncept, som lanceres med en ny reklamekampagne i dag. Kampagnen vil fremhæve vigtigheden af dét at rejse og er SAS' første brandingkampagne siden 2020.

Det nye kommunikationskoncept er baseret på en ny brandplatform. Samtidig med at den lanceres, præsenteres også en opdateret identitet.

’We are Travelers’ blev introduceret for otte år siden, og konceptet har været en stor succes. En forandret omverden har givet anledning til, at nye rejsemønstre er opstået, hvilket har ledt til udvidet målgruppe, som går fra hovedsageligt at have været forretningsrejsende til at omfatte en stadig større gruppe af fritidsrejsende. Det nye kommunikationskoncept taler til den nye, udvidede målgruppe.

”At rejse giver os nye perspektiver, oplevelser og minder. Årsagerne til at rejse er lige så mange som der er passagerer, der går ombord på vores fly. I SAS ved vi, hvor vigtig hver enkelt rejse er for kunderne. Derfor gør vores medarbejdere deres ypperste for, at alle dele af kunderejsen bliver så god som muligt. Luftfarten spiller en vigtig rolle for både individer og samfund – og det vil vi understrege,” siger Karin Nyman, kommunikationsdirektør i SAS.

Sammen med branding- og designbureauet Bold, har SAS foretaget et eftersyn og en større opdatering af den visuelle identitet. Den distinkte kerne er bevaret og nye varme og personlige elementer er tilføjet. I den nye billedstil får mennesker mere plads.

SAS har arbejdet med Åkestam Holst, Bold og The North Alliance siden 2013.

"Det er en fornøjelse at være en del af SAS' fortsatte rejse, og igen være med til at revitalisere et af Skandinaviens mest ikoniske brands. SAS er stiftende kunde for The North Alliance, hvor vi sammen, i mange år, har skabt eksponentielle værdi for brandet og virksomheden, hvor konceptet og identiteten har vist sig at spille en afgørende rolle. Nu er det tid til at gøre det samme igen, selvom forholdene i markedet og omverdenen er anderledes,” siger Jenny Kaiser, adm. direktør Åkestam Holst NoA.

"Vores mål har været at skabe en stærkere følelsesmæssig kobling mellem SAS og deres rejsende, samt en identitet, der er stærkt genkendelig, signalerer kvalitet, omsorg og varme. Udover visuelle elementer, som en ny, specialdesignet, skrifttype, farver, billeder og layoutsystem, så har vi også udviklet nye koncepter for bevægelse og lyd. Vi er meget stolte af vores næsten ti år lange samarbejde med SAS, og at SAS igen har vist os tillid til at forny deres brand,” siger Oskar Lübeck, grundlægger og Chief Creative Officer hos Bold.

Her kan du se filmen.

Team

NoA Consulting

Dan Landin, Head of Strategy

Åkestam Holst / NoA
Joakim Khoury, Creative Director
Rickard Beskow, Copywriter
Michal Sitkiewicz, Art Director
Eva Wallmark, Art Director
Henrik Billinger, Copywriter
Folke Kühlhorn, Art Director
Jesper Månsson, Account Manager
Mattias Hjelm, Strateg
Frida Norén, Planner
Johan Lindström, Executive Producer
Jenny Kaiser, Client Director

Bold / NoA
Maja Wetterberg, Account Manager
Oskar Lübeck, Chief Creative Officer
Victor Nilsson, Design Lead
Carl-Johan Nordin, Design Lead
David O’Reilly, Senior Final Artist
Robin Wickbom Burewall, Motion designer
Mattias Hjelm, Brand strategist
Lotta Thiringer, Client Director

Content & Production: BKRY / NoA
Produktionsbolag: Bleck Film
Exekutiv Producent: Sofia Swahn
Regissör: Tobias Granström
Filmfotograf: Stellan Runge
Stillsbildsfotograf: Jörgen Brennicke

SAS
Karin Nyman, VP Brand & Communications
Camilla Runberg, Acting Head of Brand MarComm & PR
Ulla Sandén, Senior Communication Strategy Manager & Project Lead/Manager
Claudia Urriola, Brand Manager & Project Lead/Manager
Elisabeth Von Sydow, Editorial Manager & Editor in Chief
Adam Björklund, Head of Customer Acquisition
Miriam Stahlin, Media Manager
Amanda Wolf, Junior Marketing Manager
Kristine Mayer, Sr Manager Strategic product design

 

Downloads

Images

SAS - Journeys That Matter - Campaign Image - Mom and Daughter - With Tagline - _DSC3992.jpgSAS Brand Identity 2014.jpegSAS Brand Identity 2022.jpeg.jpgSAS - Journeys That Matter - Karin Nyman_SAS and Jenny Kaiser_A°kestam Holst - High Res - DSC_7165.jpegSAS - Journeys That Matter - Campaign Image - Mom and Daughter - Without Tagline - _DSC3992.jpgSAS - Journeys That Matter - Campaign Image - Markus - With Tagline - _DSC7021.jpgSAS - Journeys That Matter - Campaign Image - Markus - Without Tagline - _DSC7021.jpg

Latest news