Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Apollo signerer avtaler for sommeren

March 10, 2022 08:00

SAS og Apollo har signert avtaler om charterproduksjon sommeren 2022, til en verdi av drøyt 1 milliard svenske kroner. Flyvningene har avgang fra ca 20 steder i Sverige, Norge og Danmark til ca 30 destinasjoner rundt Middelhavet i Hellas, Kroatia, Kypros, Albania og Tyrkia.

Innenfor rammen av sitt treårige samarbeid har SAS og Apollo signert en avtale om sommerens charterflyvninger innenfor Skandinavia for totalt cirka 150 000 passasjerer. Samarbeidet med Apollo er SAS’ største avtale med en charteroperatør og den totale kontraktsverdien utgjør cirka 3,4 milliarder svenske kroner for de tre første årene.

SAS fortsetter å fase inn nye drivstoffeffektive fly og har nå en av Europas mest moderne flåter. Charterproduksjonen skal flys med nye Airbus A320-fly som gir passasjerene en komfortabel og mer miljøvennlig måte å reise på enn eldre fly.

SAS vil ta globalt lederskap i luftfarten for å redusere klimaskadelige utslipp. SAS benytter for eksempel moderne og drivstoffeffektive fly og bruker økende andel bærekraftig flydrivstoff. SAS har som mål å redusere klimapåvirkende utslipp med 25 prosent innen 2025.
 

Images

A320Neo_Winter2022.jpg

Latest news