Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS starter rute til Toronto fra København og Stockholm med nye long-range-fly

June 2, 2022 14:49
Regulatory information

SAS udvider sit netværk i Nordamerika og starter nu direkte ruter til Toronto fra København og Stockholm. SAS vil operere tre ugentlige afgange fra København og fire ugentlige afgange fra Stockholm, med helt nye A321LR-fly. Den første flyvning finder sted den 2. juni fra København til Toronto og første flyvning fra Stockholm-Arlanda finder sted den følgende dag. 

Toronto er den fjerdestørste by i Nordamerika og et internationalt forretnings- og finanscentrum; en sand verdensby, med en bred vifte af oplevelser. De rejsende kan nyde alt fra sports- og kulturbegivenheder til storslåede, udendørs landskaber omkring de store søer.

”Vi er glade for at forbinde Canada og Skandinavien og flyve til Toronto med vores nyeste generation af fly, som er ideel til denne rute. Brugen af A321LR betyder, at vi kan forbinde endnu flere dele af verden, og det passer perfekt til det skandinaviske marked og de nye rejsemønstre til og fra regionen,” siger Anko van der Werff, President & CEO, SAS.

”SAS sigter mod at være global leder inden for bæredygtig luftfart. Med vores indfasning af nye, brændstofeffektive fly, såsom A321LR, har vi nu en af Europas mest moderne flyflåder. Dette topmoderne fly vil give vores kunder en endnu mere behagelig, komfortabel og bæredygtig måde at rejse på,” fortsætter van der Werff.

Toronto-ruterne vil blive betjent i en treklasses konfiguration med 157 sæder: 22 sæder i SAS Business, 12 sæder i SAS Plus (premium economy) og 123 sæder i SAS Go (economy).

I sommersæsonen vil SAS flyve til i alt syv destinationer i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington D.C. og Toronto.

Tidsplan til og fra Toronto:
København-Toronto: Tirsdag, torsdag og lørdag
Toronto-København:
Mandag, onsdag og fredag
Stockholm-Toronto:
Mandag, onsdag, fredag og søndag
Toronto-Stockholm:
Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag

Fakta om Airbus 321LR
Flyet har 22 SAS Business sæder, 12 SAS Plus sæder og 123 SAS Go sæder, hvilket i alt giver 157 sæder i dette single-aisle-fly. Sæderne er særligt udvalgt til A321LR for at optimere komforten på alle tre rejseklasser. Sæderne på SAS Business kan nemt konverteres til en behagelig, helt flad seng. Der findes forskellige mood-light-scenarier i kabinerne samt højhastigheds Wi-Fi. Hvert sæde er udstyret med IFE-skærme, strøm til PC og/eller Hi-power-USB. Det reducerede støjniveau i kabinen vil forbedre rejseoplevelsen ombord yderligere.
A321LR er en del af SAS’ igangværende flådefornyelse og vil sammenlignet med tidligere generationer af tilsvarende fly mindske klimaaftrykket fra emissioner.

Downloads

Images

Scandinavian Airlines-SAS-Toronto-1.jpgSAS A321LR Fotograf_Andy_Prhat_281A4824.jpg

Latest news