Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

NORDMENNS FAVORITTER I VINTER ER STORBYER, GOLF OG VARME

December 12, 2023 08:00

SAS opplever for tiden sterk etterspørsel etter reiser, spesielt til London, Malaga og Miami. London er fortsatt det mest populære reisemålet, også for dansker og svensker. Storbyer er populære reisemål, men SAS opplever også sterk etterspørsel etter skiferier og golfturer.

Fra Vestlandet åpner SAS nye direkteruter til varmen fra Bergen til Gran Canaria og Tenerife, og fra Stavanger til Tenerife.  

Svenske skidestinasjoner tiltrekker seg et voksende publikum, og SAS har derfor økt kapasiteten mellom Stockholm og Östersund, samt frekvensen mellom Stockholm og Kiruna. I vinter starter SAS flygninger fra København til Östersund allerede før jul, og vil fortsette å fly en til to ganger i uken til etter vinterferien.

Nord-Norge lokker

Nordlys og norske fjell er populært, og SAS øker derfor antall avganger til Tromsø fra både Oslo, Stockholm så vel som København. Bodø er utnevnt til europeisk kulturhovedstad 2024, og i den forbindelse øker SAS antall avganger fra Oslo til kulturbyen.  

Alpene fortetter å være en favoritt, slik at SAS øker kapasiteten til skidestinasjoner som Genève, Zürich, Salzburg og Torino. For å imøtekomme skandinavenes reiselyst har SAS også åpnet nye ruter til Bangkok fra København, til Agadir fra København og Stockholm, samt gjenopptatt ruten til Miami fra København og Stockholm denne vintersesongen.

"Reiselysten er fortsatt sterk fra Norge, og vi streber etter å tilpasse oss raskt ved å øke kapasiteten til allerede populære destinasjoner som Paris, Roma, Berlin, London og Athen, samtidig som vi åpner nye ruter for å styrke tilbudet vårt og forhåpentligvis skape nye favoritter for kundene våre," forteller Erik Westman, Chief Revenue Officer i SAS.

Nordmenns favorittreisemål

Når det gjelder destinasjoner til våren, forventes Alicante, London og Milano å toppe listen over nordmenns mest populære reisemål. SAS utvider kapasiteten til flere populære byer for weekendturer men også til golfdestinasjoner som Palma, Alicante og Malaga. I løpet av vinteren vil SAS også tilby direktefly fra Stockholm til Sevilla og det populære golfferiestedet Costa Navarino i Kalamata, Hellas.

Nordmenns topp 5 favorittreisemål i vinter er:

  1. London (LHR)
  2. Las Palmas (LPA)
  3. Bangkok (BKK)
  4. Miami (MIA)
  5. Manchester (MAN)

I tillegg åpner følgende nye ruter:

  • Bergen (BGO) - Gran Canaria (LPA): 1 per uke – lørdag
  • Bergen (BGO) – Tenerife (TFS): 1 per uke – søndag
  • Stavanger (SVG) – Tenerife (TFS): 1 per uke – søndag

For å se hele SAS’ trafikkprogram og booke neste reise: sas.no

Downloads

Images

sweden-are-ostersund-osd-ski-slopes-snow-sunset-sas.jpgpeople-golf-by-the-sea-sunset-sas.jpg

Latest news