Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ÅBNER NY RUTE TIL BANGKOK

May 2, 2023 11:00

SAS fortsætter med at styrke sit ruteudbud og imødekomme en øget efterspørgsel på fritidsrejser med åbningen af en ny rute til Bangkok, Thailand. Med ruteudvidelsen vil rejsende kunne flyve direkte til Bangkok tre gange ugentligt med bekvemme natflyvninger i begge retninger med Airbus A350.

Første afgang er planlagt fra København den 30. oktober 2023.

Thailand og de skandinaviske lande har en lang historik præget af venskab og samarbejde, og det er en sand fornøjelse at igen åbne en direkte rute til Bangkok efter ni års pause. Bangkok-ruten bliver det perfekte sted at starte for både forretnings- og fritidsrejsende, når hele Thailand skal opleves. Bangkok er et pulserende samlingspunkt for internationale virksomheder, og landet har toppet adskillige ranglister over verdens mest populære turistdestinationer med sine smukke strande, frodige jungler og det ekstraordinære thailandske køkken. Uanset grunden til at rejse er vi glade for endnu en gang at tilbyde en direkte forbindelse mellem Skandinavien og Smilets land”, siger Anko van der Werff, President & CEO for SAS.  

Mens mange nyder landets naturperler og de utallige muligheder for udendørs aktiviteter, herunder vandring, svømning og solbadning, er Thailand også kendt for dets rige kultur og historie. I Bangkok og resten af landet findes talrige templer, paladser og historiske seværdigheder.

Som en del af vinterprogrammet 2023/24 fortsætter SAS også dets tre gange ugentlige afgange til Tokyo Haneda (HND) og Shanghai (PGV).

Trafikprogram:

Mandag, onsdag og fredag
Flight no Afgang STD Ankomst STA
SK973 CPH 23:30 BKK 17:05 (+1)
Tirsdag, torsdag og lørdag
Flight no Afgang STD Ankomst STA
SK974 BKK 23:45 CPH 06:35(+1)

København-Bangkok bliver en del af vinterprogrammet. Bemærk, at åbningen af ruten sker med forbehold for myndighedernes godkendelse.

SAS vil betjene Bangkok-ruten med Airbus A350-fly, der tilbyder passagererne en unik rejseoplevelse. Dette fly har et meget lavere brændstofforbrug og op til 30 procent lavere CO2-emission end tidligere sammenlignelige fly. Airbus A350 har 300 sæder og tilbyder tre rejseklasser – SAS Business, SAS Plus og SAS Go.

Downloads

Images

thailand-bangkok-bkk-temple-sas.jpgthailand-bangkok-bkk-yaowarat-road-sas.jpg

Latest news