Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ÅBNER RUTE TIL JFK I NEW YORK FRA KØBENHAVN

February 9, 2023 17:30

SAS udvider sit kundetilbud til New York, og starter en direkte rute til John F. Kennedy International Airport i New York, fra København. Første flyvning finder sted den 9. februar.

Den 9. februar lancerer SAS sin nye rute mellem Københavns Lufthavn og John F. Kennedy International Airport i New York. Med den nye rute bliver det muligt for SAS’ kunder at rejse nemt til og fra New Yorks vest- og østside, da SAS fortsat flyver fra Skandinavien til Newark. Den første flyvning finder sted med ​​SAS’ seneste tilføjelse til flåden, A321 Long Range, som tilbyder kunderne en mere komfortabel og bæredygtig måde at rejse på.

Med lanceringen af ​​sin nye rute til JFK i New York, tilbyder SAS frekvente afgange til denne bekvemme og effektive lufthavn, med nem adgang til og fra New York, samt mange muligheder for at flyve videre.

Til at starte med, vil SAS flyve til JFK fem gange ugentligt fra København. Frekvensen øges til daglige afgange, når sommertrafikprogrammet træder i kraft. SAS anvender Terminal 7 i JFK.

"Vi er glade for at åbne vores nye rute til JFK. SAS tilbyder allerede et solidt produkt til Newark fra Skandinavien, og vi tror på, at denne tilføjelse af en rute til JFK fra København vil styrke New York-tilbuddet for vores kunder. USA er et strategisk vigtigt marked for SAS og vi vil fortsætte med at udvikle nye ruter og destinationer,” siger Anko van der Werff, President & CEO, SAS.

SAS oplever en fortsat efterspørgsel på flere og mere frekvente afgange til amerikanske destinationer. Til vinter vil SAS tilbyde cirka 130 afgange ugentligt, på i alt 12 ruter.

Trafikprogram til og fra JFK:
Vinter 2022
Mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag
CPH-JFK: 18:25 - 21:30
JFK-CPH: 23:00 - 12:55

Sommeren 2023
Dagligt
CPH-JFK: 19:20 - 22:00
JFK-CPH: 23:55 - 13:45

Få mere information og book din rejse i dag på sas.dk.

Fakta om Airbus A321 Long Range (A321LR)

Airbus A321 Long Range er en del af den nyeste generation af fly og forventes at mindske klimapåvirkende emissioner med 15-18 procent sammenlignet med lignende fly af den forrige generation. Den seneste tilføjelse til flåden betyder, at rejsende får adgang til flere interkontinentale ruter med færre mellemlandinger og kortere rejsetider til og fra Skandinavien.

Flyet har 22 Business, 12 Plus og 123 Go-sæder, hvilket giver en total på 157 sæder i et fly med én midtergang. Sæderne er valgt specielt til A321LR for at optimere komforten på alle tre rejseklasser. Sæderne på SAS Business kan nemt konverteres til en behagelig, helt flad seng, og der er forskellige mood light-scenarier i kabinerne samt højhastigheds wi-fi. Alle sæder er udstyret med IFE-skærme, strøm til pc og/eller højeffekt-USB. Det mindskede støjniveau i kabinen vil forbedre rejseoplevelsen ombord yderligere. A321LR er en del af SAS’ igangværende flådefornyelse og vil reducere klimapåvirkende emissioner sammenlignet med tidligere generationer af tilsvarende fly.

Downloads

Images

usa-new-york-jfk-manhattan-bridge-sas.jpgSAS A321LR Fotograf_Andy_Prhat_281A4824.jpg

Latest news