Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS UDVIDER SOMMERPROGRAMMET TIL AT INKLUDERE ATLANTA

January 16, 2024 11:00

Som en del af SAS' sommerprogram for 2024 vil der blive tilføjet en niende destination til SAS’ nordamerikanske netværk. Den 17. juni starter SAS en ny, daglig, nonstop-linje til Atlanta fra København.

SAS introducerer ikke kun en ny destination, men øger også frekvensen til USA denne sommer. Ruten København-New York (JFK) kommer til at have op til to daglige flyvninger, som supplerer de eksisterende daglige flyvninger til New York-Newark Airport fra København, Oslo og Stockholm. SAS flyver også dagligt fra København til Boston, en øgning fra de tidligere seks flyvninger om ugen. Derudover vil der blive tilføjet en fjerde ugentlig flyvning fra København til Toronto.

Med næsten 94 millioner passagerer i 2022 er Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport verdens travleste og mest effektive lufthavn. Fragttransport forventes at spille en vigtig rolle for denne rute, delvist på grund af lufthavnens nærhed til Port of Savannah, den største og hurtigst voksende containerterminal i Amerika.

"Gennem en aftale med Delta Air Lines kan passagerer fortsætte deres rejse til andre destinationer betjent af Delta fra Atlanta. Denne udvikling betyder et udvidet tilbud for SAS’ passagerer, der kan se frem til at nå adskillige nye og spændende destinationer i det sydlige USA, Caribien og Latinamerika, alle bekvemt tilgængelige fra Atlanta," udtaler SAS' administrerende direktør, Anko van der Werff.

Trafikprogram for CPH-ATL:

Trafikprogram i sommer: daglige flyvninger med Airbus A330
Rutenummer Afgang STD Ankomst STA
SK929SK930 CPHATL 13:1019:00 ATLCPH 17:10 10:20 (+1)
Trafikprogram i vinter: 5 ugentlige flyvninger med Airbus A350
Rutenummer Afgang STD Ankomst STA
SK929SK930 CPHATL 13:0019:10 ATLCPH 17:00 10:20 (+1)

SAS underskrev også en codeshare-aftale med EL AL Israel Airlines tidligt i juni 2023, der trådte i kraft i februar. Derudover indgik SAS en codeshare-aftale med Etihad Airways i oktober. Gennem codeshare-aftaler vil SAS’ passagerer opleve forbedret tilgængelighed og få adgang til en mangfoldig række destinationer. SAS har i øjeblikket 18 codeshare-aftaler med forskellige luftfartsselskaber globalt.

Oversigt over SAS-destinationer i Nordamerika i det kommende sommerprogram:

Atlanta (ATL)

• New York (EWR & JFK)

• Chicago (ORD)

• Boston (BOS)

• Washington D.C. (IAD)

• Los Angeles (LAX)

• San Francisco (SFO)

• Miami (MIA) til 7. april

• Toronto (YYZ)

Downloads

Images

ATL.jpgusa-atlanta-atl-city-park-lake-dusk-sas.jpgBi3706_rgb_SAS_A330_Bild_4.jpg

Latest news