Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS introducerar SAS Go Light – för de som reser lätt

August 17, 2015 11:00

I september när SAS lanserar sitt nya erbjudande, SAS Go Light, så ökas valmöjligheten avsevärt för kunderna. SAS befintliga produktutbud i SAS Go och SAS Plus kommer att kvarstå som idag. SAS Go Light är ett kompletterande erbjudande till ett lägre pris, som riktar sig till de som önskar resa utan incheckat bagage. I SAS Go Light ingår som alltid avboka och få återbetalning inom 24 timmar, möjlighet att välja sittplats 22 timmar innan avresa samt kaffe och te ombord. Det finns också möjligt att betala för tillgång till SAS Lounge och ta med extra bagage.

– Vi ser en stark efterfrågan på ett mer avskalat alternativ och biljetter i en lägre prisklass från dagens resenärer. Därför lanserar vi SAS Go Light – ett erbjudande till ett lägre pris för, de som reser utan incheckat bagage. Eftersom SAS Go och SAS Plus förblir desamma, så erbjuder vi nu en större valmöjlighet för våra kunder som kan välja det erbjudandet som bäst matchar deras behov, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för produktutveckling och kundlojalitet i SAS.

Priset på SAS Go Light kommer ligga cirka 120 sek lägre än SAS Go och det finns möjlighet att addera bagage till en kostnad av 199 sek. Det är därmed mer prisvärt att resa med SAS Go om man har behov av att checka in ett bagage.

De förmåner SAS EuroBonus-medlemmar erbjuds under resan gäller även för SAS Go Light. Detta betyder exempelvis att Silver-, Guld- och Diamantmedlemmar får ta med incheckat bagage utan avgift när de har bokat SAS Go Light.

Konceptet lanseras 8 september, inledningsvis som ett test mellan Skandinavien och sex europeiska länder – Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Nederländerna och Spanien. SAS Go Light kommer inte att finnas tillgängligt på resor inom Skandinavien. Mer information finns att läsa på www.sas.xx vid lanseringen den 8 september.

För mer information kontakta

SAS Pressjour 08-7972944

Latest news